Ortaca MYO Öğretim Elemanlarına Anlamlı Ödül

Yüksekokulumuz öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Yokaş editörlüğünde, yine yüksekokulumuz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Murat Güneri ve Öğr. Gör. Selma Atabey, üniversitemiz Sağlık Hizmetleri MYO Dr. Öğr. Üyesi Fikret Keven Karademir ve Zeytincilik Araştırma Enstitüsünden Dr. Tülin Pekcan’ın bölüm yazarlıklarını yaptıkları ‘Zeytin ve Zeytinyağı’ isimli 978-605-4160-79-2 ISBN numaralı Aralık 2016 tarihinde Efil Yayınevi tarafından basılan kitap, Bursa-Orhangazi’de düzenlenen ‘Orhangazi 4. Ulusal Altın Zeytin Ödülü’ kapsamında Basılı eser dalında ödül almaya hak kazanmış ve 30 Kasım 2018 tarihinde Orhangazi’de düzenlenen törende ödül teslim alınmıştır.

Ortaca MYO olarak değerli öğretim elemanlarımızı başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.05.2019 13:25:32 Okunma Sayısı : 971