Aşçılık Bölümü Öğrencilerimiz Bolu-Mengen'de Düzenlenen Aşçılık Kampına Katıldı

Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği  (AŞOMDER) koordinatörlüğünde ve Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi,  Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu, Mengen, Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi destekleriyle düzenlenen 25 Nisan 2015- 02 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılan  I. Ulusal Aşçılık Kampına Öğr. Gör. Selma Atabey ile öğrencilerimiz Kübra Altay ve Onur Karadere katılım sağlamıştır. Oldukça kapsamlı planlamış ve yürütülmüş olan bu kampa 35 üniversiteden katılım olmuş,  meslekteki başarıları ile tanınmış  şeflerimizden et, tavuk, balık, pirinç, bulgur, ördek, barbekü, makarna, pastane, yöresel otlar, suşi, yeni mutfak trendleri gibi eğitimlerin yanı sıra sektörde önemli yere sahip işletme yetkililerince verilen teorik eğitimlerde alınmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 03.09.2015 16:56:16 Okunma Sayısı : 1376