Öğrencilerimizden Bir Madalya Daha!

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği önderliğinde 07.04.2013 tarihinde yapılan yemek yarışmasında Ortaca Meslek yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri hazırladıkları kors ile gümüş madalya almışlardır. Yarışmada  işçilik 25 puan, kompozisyon 25 puan, sunum 25 puan ve lezzet 25 puan üzerinden değerlendirme yapılmıştır. Yarışmacı öğrenciler Ziya Can Kılıçaslan, Tayfun Kaya ve Doğan Can Saltık başlangıç olarak Geren Böreği,  ana yemek olarak Humus Yatağında Labadaya sarılı  Kuzu Şaşlık ve tatlı olarak Krem mous eşliğinde Nane Likörlü armut  ile yarışmışlardır. 2012-2013 Akademik Yılında açılan Aşçılık Programı öğrencileri  bu yıl içerisinde 3 yarışmaya katılmış ve bu yarışmalarda bir altın madalya, bir bronz madalya ve iki gümüş madalya alarak başarılarının tesadüf olmadığını kanıtlamışlardır.

Son Güncelleme Tarihi : 29.08.2014 11:41:29 Okunma Sayısı : 518