Ortaca MYO Turist Rehberliği öğrencileri Let Us Think Green projesi kapsamında İztuzu Plajında çevre farkındalık etkinliğinde...

Yüksekokulumuz Turist Rehberliği (%30 İngilizce) programı öğrencileri, 25 Ekim 2023 tarihinde Öğr. Gör. Gökhan KÖKSAL eşliğinde Let Us Think Green projesi kapsamında İztuzu Plajında çevre farkındalık etkinliğinde gönüllü olarak yer almışlardır.

Tekniker Eğitim Kültür Sağlık Vakfı (TEK-SAV) tarafından hazırlanan Avrupa Birliği projesi kapsamında öğrencilerimiz İztuzu Plajında çeşitli ülkelerden gelen gönüllü yabancı öğrenciler ve yerel STK’lar ile buluşmuş ve proje hakkında bilgilendirilmişlerdir. Akabinde Kaptan June Kulübesi ve Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezini (DEKAMER) ziyaret etmiş ve merkezdeki uzmanlardan bölgedeki deniz kaplumbağaları hakkında bilgi almışlardır. Ardından diğer gönüllülerle birlikte plajda yapılan temizlik faaliyetine katılarak çevre temizliği ve farkındalığı konularına katkı sağlamışlardır.

Etkinlik, 27 Ekim 2023 tarihinde okulumuzda yapılan ve proje yürütücüleri ve yabancı gönüllülerin de katıldığı genel değerlendirme ve geri bildirim toplantısıyla sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 04.11.2023 14:47 Okunma Sayısı : 283

Son Haberler