Kendi İsteği İle Kaydını Sildirmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemiz belge.mu.edu.tr adresinden e-posta kullanıcı adı ve şifrenizle sistemde bulunan kayıt silme belgesini doldurularak onaylar tamamlandıktan sonra belgenin çıktısı ve kayıt sildirme dilekçesi ile birlikte  başvurunuzu yapınız. Kayıt sildirme dilekçesine Yüksekokulumuz ana sayfasında yer alan Belgeler/Formlar kısmından ulaşabilirsiniz.

Not: Yüksekokulumuza  e-devlet üzerinden kayıt yaparak  eğitime hiç başlamayan kullanıcı adı ve şifresi almayan öğrencilerimiz aktivasyon.mu.edu.tr adresinden ilgili bölüm ve programlarını seçerek kullanıcı adı oluştururlar.( ornek@posta.mu.edu.tr) şifre.mu.edu.tr adresinden şifre oluştururlar.

Oluşturulan kullanıcı adı ve şifre ile belge.mu.edu.tr adresinden kayıt sildirme formunun doldurulması gerekmektedir.
Aktivasyon sırasında seçilmesi gereken Bölüm /Programlar aşağıda yer almaktadır.

İdari Programlar

Aşçılık(İKMEP)
Turizm ve Otel İşletmeciliği(İKMEP)
Turizm ve Seyahat Hizmetleri(İKMEP)