Mazeret Sınavına Katılacak Öğrencilerin Dikkatine

ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU
2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR  YARIYILI (Ara Sınav)  MAZERET  SINAVI  TAKVİMİ VE UYGULAMA ESASLARI

Sınav Tarihleri 20-28  Mayıs 2021(Ortak Zorunlu Dersler hariç)
Sınavların Başlangıç Saati Her dersin haftalık ders programındaki ders başlangıç saati

Sınavlara Erişim Süresi Her dersin haftalık ders programındaki dersin başlangıç saatinden başlayarak 24 saat içerisinde öğrencilerin sınavları tamamlaması gerekmektedir.
Online Sınav Online sınavlar her dersin haftalık ders programımdaki dersin başlangıç saatinde başlayacak olup, öğrenciler bu saatten itibaren 24 saat içerisinde sınavını başlatmalı ve dersin sınav süresi içerisinde tamamlaması gerekmektedir.
Öğrenci sınavı başlattıktan sonra sınav süresi içerisinde tamamlamak zorundadır. Sınavın duraklatılması veya daha sonra tekrar başlatılması mümkün değildir.
Her öğrencinin 1 defa online sınava katılma hakkı bulunmaktadır.
Online Sınav Yapılacak Dersler TOİ 2022 İletişim

Ödev 20.05.2021 (10.00)
Akademisyen: Ara sınav yerine verilecek çalışma/ ödevlerin  öğrencilere DYS üzerinden duyurulmasının son tarihi
28.05.2021 (23.55):
Öğrenci : Ara sınav  yerine verilecek çalışma/ödevlerin  öğrenciler tarafından DYS’ye yüklenmesi için  son tarih
31.05.2021 (17.30)  :
Akademisyen : Ara sınav notlarının  öğretim   elemanları tarafından OBS’ye girilerek ilan edilmesinin  son tarihi

MAZERET SINAVINA KATILACAK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme Tarihi : 03.05.2021 16:28 Okunma Sayısı : 746