Ortaca MYO Aşçılık Öğrencileri Katıldıkları Yarışmalardan Derecelerle Döndü Ortaca MYO Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğrencileri 8-9 Mart 2019'da Fethiye'de düzenlenen 9. Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması'nda grup kategorisinde 10 üniversite arasında 2. oldu. Ortaca MYO'yu temsil eden Muhsin Mete Tufan, Dilara Gönce, Şeyma Köse Ortaca'ya gümüş madalya ile döndü. 7-8 Haziran 2019'da Antalya'da düzenlenen Uluslararası Sokak Lezzetleri Festivali'nde Ortaca MYO Aşçılık Programı'nı temsil eden Muhsin Mete Tufan 8 Haziran'da yapılan Suşi Yapma Yarışması'nda da 1. oldu. Son Güncelleme : 11.09.2019 10:26 Okunma Sayısı : 1003