Ortaca MYO Aşçılık Programı Öğrencileri Türk Mutfağı Haftası 2. Aşçılık Festivali Bilgi Yarışmasında 2. oldu

21-27 Mayıs tarihlerinde yapılan Türk Mutfağı haftası etkinlikleri içerisinde 2. Aşçılık Festivali yer almıştır. Festival programı kapsamında Üniversitemizin 6 Aşcılık programı öğrencileri arasında bilgi yarışması yapılmıştır. 18 öğrencinin katılım sağladığı yarışmada Ortaca MYO Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencisi Seza Okutmuş, 2. sınıf öğrencileri Berfin Hano ve Sabri Türkel yarışmada tek soruluk farkla ikinci olmuşlardır. Öğrencilerimize 2. lik kupası ile birlikte, madalyaları ve ödül olarak belirlenen bıçaklar, Aşçılık Festivali komisyonunda yer alan değerli hocalarımız tarafında takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 27.06.2024 12:42 Okunma Sayısı : 194