Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü teknik gezisi

Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı öğrencilerinin otelin genel yapısını, işleyişini ve departmanlarını yakından görebilmeleri için Akra Fethiye Tui Blue Sensatori Hotels’e 8-9 ekim 2024 tarihlerinde teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide  otelin genel müdürü ve departman müdürleri kendi departmanları hakkında öğrencilere bilgi vererek onların sorularını yanıtlamış ve öğrencilerimizle uygulamaya yönelik bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşmışlardır. Ayrıca öğrencilerin otelde staj ve istihdam olanaklarına yönelik konuların da istişare edildiği çok verimli bir gezi gerçekleştirilmiştir.

İlgi ve misafirperverlikleri için Akra Fethiye Tui Blue Sensatori tüm otel yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Son Güncelleme : 14.10.2024 16:53 Okunma Sayısı : 18